Αξιοποιήστε την δύναμη του Internet!

 

Με τις έρευνες να επιβεβαιώνουν ότι το ποσοστό των διαδικτυακών καταναλωτών αυξάνεται ραγδαία, όλο και περισσότερες επιχειρήσεις κατανέμουν σημαντικά μερίδια του προϋπολογισμού τους για την online διαφήμιση τους.

 

Η διαδικασία με την οποία η ιστοσελίδα σας τοποθετείται στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης είναι γνωστή ως Search Engine Optimization (SEO). Η προσοχή των χρηστών περιορίζεται στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών. Αυτό σημαίνει ότι για μία ιστοσελίδα που βρίσκεται εντός των πρώτων αποτελεσμάτων μιας μηχανής αναζήτησης οι πιθανότητες προσέλκυσης νέων εν δυνάμει πελατών είναι πολύ περισσότερες.

 

Στόχος μας είναι να προωθήσουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της επιχείρησης σας αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα της παρουσίας σας στο διαδίκτυο, κερδίζοντας μακροπρόθεσμα χρήματα από παραδοσιακές πολυδάπανες μορφές διαφήμισης.

 

Οι προτάσεις μας:

Η Intersoft παρέχει πλήρεις λύσεις διαδικτυακού marketing, προσαρμοσμένες όσο το δυνατόν στις ανάγκες σας με σκοπό να αυξήσουμε την εισροή επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας. Συνοπτικά αναφέρουμε ότι αναπτύσσουμε τα εξής: