Κρατήστε τον κόσμο στα χέρια σας!
Οι έξυπνες συσκευές έχουν εξελιχθεί σε πολυεργαλείο για όλους, ιδιώτες και επιχειρήσεις. Όλο και περισσότεροι πλέον μπορούν να περιηγηθούν στο Internet, να διαβάσουν τα email τους, να στείλουν ή να κατεβάσουν φωτογραφίες, να παρακολουθήσουν την επαγγελματική τους επικοινωνία, ακόμα και να διαχειρίζονται τις τραπεζικές του συναλλαγές μέσω της έξυπνης συσκευής τους από όπου και αν βρίσκονται.

Όσο η τεχνολογία ανάπτυξης εφαρμογών για έξυπνες συσκευές αναπτύσσεται ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην αγορά, τόσο η Intersoft φροντίζει να ερευνά και να αναπτύσσει προϊόντα και εφαρμογές με καινοτόμα χαρακτηριστικά, τα οποία παρέχουν την απαραίτητη στήριξη στην σύγχρονη επιχείρηση.

Ο στόχος είναι η προώθηση της επιχείρησης, των υπηρεσιών και των προϊόντων σας μέσω έξυπνων συσκευών αξιοποιώντας στο έπακρο όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες.

Οι προτάσεις μας:


Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις ανάπτυξης κινητών εφαρμογών μέσα από διαφορετικές πλατφόρμες και εργαλεία όπως iOS, Android, Windows etc. Οι λύσεις που προσφέρουμε αφορούν τους παρακάτω τομείς: